Feilsøking av varmekabler fra Sønnico

term
Vi i Sønnico har investert i avansert termografi utstyr som benyttes av våre DNV-sertifiserte termografører. I over 100 år har vi levert elektrotjenester til fornøyde kunder i Norge.

Med vårt måleutstyr og vår høye faglige kompetanse gjør vi det mulig å finne ut nøyaktig hvor feilen befinner seg uten å sette i gang et totalt renoveringsprosjekt. Feilen kan for eksempel skyldes jordfeil i varmekabel, brudd i varmekabel eller feil på termostat. Når våre medarbeidere har funnet feilen, åpner vi kun på det stedet der feilen ligger. På den måten slipper du et langvarig reparasjonsprosjekt.

Feilsøking av varmekabler er derfor raskere, billigere og mye mer behagelig for deg som kunde. Og så slipper du å flytte ut av badet ditt!

Sønnico kan tilby hjelp til private, bedrifter og organisasjoner. Klikk på den boksen over som passer deg best og vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

VARMEKABLER VIRKER IKKE – HVA GJØR DU?

Du ønsker selvfølgelig å få reparert varmekablene så snart som mulig. Vi i Sønnico har gjort dette veldig trygt og enkelt for deg. Klikk på den boksen over som passer deg best og ta kontakt for en helt uforpliktende prat. Da får du et overslag på hvor lang tid og til hvilken pris du kan få reparert varmekablene. Deretter er det helt opp til deg hvor raskt du har varmen tilbake i gulvet.

HVORFOR FEILSØKING AV VARMEKABLER?

Hadde det ikke vært fint å få reparert varmekablene uten å rive opp hele gulvet?

Feilsøking gjør det mulig å finne nøyaktig hvor feilen befinner seg uten å sette i gang et totalt renoveringsprosjekt. Når våre medarbeidere har funnet hvor feilen i varmekablene ligger, åpner vi kun på det stedet og retter feilen før vi setter alt tilbake på plass igjen. Derfor er feilsøking av varmekablene raskere, billigere og mer behagelig for deg som kunde.

Vi i Sønnico har investert i avansert termografi-utstyr som benyttes av våre sertifiserte medarbeidere. I over 100 år har vi levert elektrotjenester til fornøyde kunder i Norge.

Klikk på den boksen over som passer deg best og ta kontakt for en helt uforpliktende prat. Det er titusenvis av kroner å spare på reparasjon av varmekabler som ikke virker, i motsetning til rehabilitering av hele baderomsgulvet.

HVEM ER FEILSØKING AV VARMEKABLER FOR?

Sønnico kan tilby hjelp til private, bedrifter og organisasjoner. Over 100 års erfaring har gitt oss muligheten til å spesialisere oss innenfor hvert segment med fokus på det som er viktig for hver enkelt kunde. Varmekabler er bare en av våre mange spesialiteter.

Klikk på den boksen over som passer deg best og ta kontakt for en helt uforpliktende prat

HVILKE TYPER VARMEKABLER REPARERER VI?

Vi kan feilsøke på alle typer varmekabler med vårt termografi-utstyr. Noen gode eksempler på dette kan være: nedstøpte varmekabler, utendørs varmekabler og varmematter. Spør oss om vi kan hjelpe deg!

OM SØNNICO

Vi er et landsdekkende elektrokonsern og en av Norges ledende elektro-entreprenører. I over 100 år har vi vært en samfunnsbygger og en viktig leverandør av elektroløsninger til både store og små kunder.

I tillegg til å ha hatt en sentral rolle i utviklingen av store norske landemerker som Stortinget, Aker Brygge og Oslo Airport Gardermoen, er vi dedikerte i leveransene til våre private kunder.

For å gi våre kunder det beste av hva bransjen kan by på, legger vi stor vekt på å utvikle våre medarbeideres kompetanse og motivasjon igjennom kurs på alle organisasjonsnivåer.
Klikk HER eller på bildet for mere info og kontakt